teisipäev, 5. aprill 2016

"Söö,treeni,salene" Sparta pühapäev + nädala kokkuvõte

Terekest!

Jällegi on nädal läbi, no ma ei tea kuhu küll see aeg lendab!? Aga õnneks ainult ikka suve ja soojemate ilmade poole, mida vaikselt juba väljas näha ja tunda saab. Mõni päev on ikka väga päikeseline siin vahepeal olnud, mis teeb tuju küll vaid veel paremaks! Minu nädalake on vaikselt kulgenud, püüan ilusti püsida omas kavas toitumisega ning ka trennidega joonel, möödunud nädalal paar korda aga sõin tõesti, mida hing tahtis, aga mõistuse piires ikkagi. Teisipäeval istusime kontoriga Frescos ja lasime heal maista, rändas suhu sushit ning ahvena filee kartulipüreega, issand kui ammu ma polnud kartulipüreed söönud, mõnusalt maitses kohe vahelduseks, kaks pokaalikest veinigi rändas organismi, aga tõdesin jälle, et no ei ole kohe üldse veini sõber enam, no ei istu see magus maitse, samas ei taha ka hapukat, no ühesõnaga, tüüpiline mina, ei tea mida tahan!

Aga laupäeval sõin mina kooki! Kes siin vahepeal mures oli, et ma liialt keelan ennast, siis palun nüüd loe: MA SÕIN KOOKI! KAKS TÜKKI lausa! Nimelt käis Heidy laupäeval oma mehe ja imearmsa pisikese kuu aja vanuse tütrekesega külas ning selleks puhuks ostsin Selverist porgandikooki toorjuustukreemiga, julgen seda soovitada tõesti, mõnusalt mahe ja hea maitsega. Ammu juba ootasin millal ma lõpuks ometi neid nunnukaid endal näen! Alguses veidi pelgasin, et kuidas Tyson reageerib titale, kui laps häält näiteks tegema hakkab või diivanil lebab, tema jaoks ju uus asi, ta on vaid korra imikut näinud paar kuud tagasi. Aga üllatavalt ilusti käitus, tahtis koguaeg ikka last uudistada ja oma ninaga üle nuusutada. Asjatas seal tite läheduses ikka enamus asjast, kuid väga kenast pidas end üleval, ei hakkunud kordagi lapse peale, tahtis koguaeg musitada plikakest, aga no beebid on ju armsad ka! Õhtul tegime veel väikse jalutuskäigu, et piiga magaks veidi ning me saime naistejuttu ajada, ammu pole meil olnud sellist hetke, kus saame lihtsalt maailma asjadest ja inimestest rääkida omavahel rahulikult, kuna elame teineteisest kaugemal siis enamus ajast suhtleme vaid telefoni teel, aga no eks ikka lives parem jutustada ja mõnusam ka kindlasti! Nädala pärast algab mul puhkus, siis plaanin veel külla minna ja usun, et teeb ka suurema jalutusringi, kui ilmakene lubab!

Laupäeva õhtul suundusin Tallinnasse ära, kuna pühapäeval oli üks vahva üritus, nimelt korraldas Heddy, facebooki vahva gruppi "Söö,treeni,salene" looja, koos Getteriga ning koostöös Hers Fitness Naisele ajakirjaga informatiivse päeva Spartas. Läksime Gretega ka kohale, üldse osaleda said kõik soovijad! Esinejateks olid Heddy, kes rääkis oma teekonnast ja andis veidi omapoolset nõu, Liis, kes on bodyfitnessi võistleja, Kristina, kes tegeleb bikiinifitnessiga ning Ott, kes siis rääkis naistest ja jõutrennist ja tutvustas ka veidikene toidulisandeid. Kõiki esinejaid oli huvitav kuulata, ning usun, et igaüks, kes kohal käis sai uusi teadmis ning ammutasid ka uut motivatsiooni! Kristina rääkis lähemalt ka bikiinifitnessist, näitkes mida jälgivad kohtunikud ja kuidas laval käija ning poseerida ja tutvutas ka uut ala, milleks on fitmodel. Liis rääkis oma kogemustest ja teekonnast bodyfitnessi alal, et mida seal hinnatakse ja milline on kõnnak ja poosid. Üldse oli Liisi oma silmaga ikka väga tore näha, tõsiselt armas ja kaunis neiu! Temast kiirgas sära ning positiivsust, kohe näha, et inimene teeb oma asja südamest ja hingega! Supper Liis!
Ning Ott rääkis üldiselt naitse ja jõutrenni seostest ning ka toidulisanditest, kellele, mis ja miks. Kõik kohal olnud inimesed said ka omi küsimusi esitada ja arutelu tekkis mitmel korral. Igati vahva ja informatiivne päev ma leian! Seega suur kummardus teile Heddy ja Getter, et korraldasite midagi nii vahvat!
Pildi autor: Heddy :D
Eleri tehtud pilt, pätsasin selle facebookist, sorry :) 
Peale ürituse lõppu sain Martiniga kokku, polnud teda ammu näinud ning kuna ma juba niikuinii Tallinnas olin, siis tuli ära kasutada vabat momenti ning trehvata. Läksime Boheemi sööma, pole varem seal käinud ja toidu valikul usaldasin Martini maitset, seega läksid loosi kana wrapid ja õnneks ei pidanud ma pettuma. No maitselt olid tõesti head aga wow, kui suur ports, andis ikka ära süüa seda, kuid kõht sai ilusti täis, isegi veidi liialt täis! Seega julgen mina soovitada neid wrape seal! Väga maitsvad ning head. Kuna bussini oli aega veel küllalt (no mu auto ju jälle remondis, seega liiklesin bussiga Rakvere tagasi), mõtlesime, mis siis teha!? Kuskilt tuli idee minna Türisalu pangale, ma maakas pole sealgi käinud, hahhaaaaa! Mõeldud, tehtud, suund sinna! Ilm oli jahedama võitu ja päike ei sillerdanud, aga see ei seganud veidike seal jalutamast ning ringi uudistamast. Seal äärel seista oli ikka päris kõhe, kõrgust küll jah kardan veidi, aga väga ebakindel oli äärepeal olla ja alla vaadata, tõmba ikka väga kõhedaks seest! 

Nädala kokkuvõte: aktiivset aega kokku tuli 1 päev ja 21h, 84548 sammu, 5096 km ning kulutatud sai 14653 kalorit.
E- kõndimine
T- vaba
K- jõusaal
N- jõusaal
R- vaba
L- jõusaal
P- vaba
Veidi nigel nädal tuli, aga no püüame siis paremini uuel nädalal! :)  

A, nii palju vahe infoks, et eile õhtul pani Hers üles galerii "enne ja pärast" piltidest ja varsti algab ja publiku lemmiku valimine, ka blogid lähevad loosi, seega olge valvel ja jälgige informatsiooni ning kindlasti andke oma hääl enda lemmikule võistlejale ja blogile :) 


Peatse lugemiseni
Ave








Mõningad toidupildid (unustan päevaaeg pilte teha, seega enamus on hommikusöögid, ups!)












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar