reede, 22. jaanuar 2016

Day 4 - done! :)

Heiiheii :)

Eilne möödus täiesti rahuldavalt. Miks rahuldavalt ? Sest natuke kiire oli õhtul ning õhtusöök venis veidi hilisemaks. Eilsed toidud olid veidi teistsugused kui nädala alguses, tahtsin midagi muud katsetada. Kuid proovin ikka oma katsetustega jääda normi piiridesse, ehk mitte lisada üleliigseid suhkruid ega suurenda koguseid.

Jätkuvalt ikka edasi parema vormi suunas!



Hommikune katsetus läks veidikene aia taha :D olen varemgi pudrule näiteks lisanud goji marju, seekord otsustasin hommikusöögi kraami kokku segada (täisterahelbed, banaan, muna, marjad) ja ahjupannile panna, et käkikesi teha. Lisasin ka marjad, oh kui hästi see kõik lõhnas :) maitse oli ka enam-vähem, kuna ma ei söö rosinaid ning need goji marjad maitsesid kui ROSIN, deeeeeem! :D sõin kinnisilmi ikkagi ära aga maitset oli tunda ka silmad kinni süües, haha ! :D Järgmine kord jälle targem. Proovin kindlasti veel korra neid teha, seekord ilma nende marjadeta. Samas jäi ka see segu vedel, sest lisasin mõlemad munad, järgmine kord proovin vaid 1 munaga ja teise keedan hommikul lihtsalt juurde. Nädalavahetuse hommikul ehk rohkem aega katsetada, vaatame, millalgi kindlasti proovin ;)


Käisin kolmapäeva õhtul poes, eesmärgiga täistera pastat osta vahelduseks pruunile riisile, leidisin armsad lipsukese makaronid, ja korvi nad rändasidki :D Kokku sai üks hea lõuna, ma ikka jumaldan PASTA tooteid... Njömm! :D

Lõuna: Täistera pasta, klassikaline kanafilee preatud magusa paprikaga, ning kurgi maitsetamata jogurti salat, tass teed ja mandlid.

Vahepeala oli seekord sama, mis eelnevatel päevadel: Tass teed, kaks Trimmi viilu, juust, kanasink.

Õhtu oli seekord kiiruga valitud, kuna aeg oli juba hiline, et midagi valmistada kalast muud, sest käisin õhtul trennis ja autol remondis järgi (halleluuuja, kuidas ma vihkan auto remonti juba :D muud ei teegi viimane pool aasta, kui vean teda remonti ja tagasi. Lihtsalt on auto kuluvad osad oma eluiga lõpetamas, ning see igati normaalne nähtus, aga WHY ME !? Miks ei võinud eelimine omanik või järgmine :D aga nüüd vähemalt korras. I hope! ) Seega sai poest krabatud külmsuitsu lõhefilee ja kiire tomat, kurk, spinat kõrvale ja klaasike vett.


Eile õhtu jalutasin jälle Bodypumpi, tuju hea ning ilm mõnus (tänavad olid üle öö lumevallidest puhtaks saanud :D Hea oli kõndida!). Kes veel Bodypumpi proovinud pole, kindlasti proovige! Super!


Eilne päev kokku: aktiivset aega: 5h 41min, kulutatud kalorid 2208 kcal, samme kokku: 7985 ning läbitud km tulid 4,48. Parem kui eile :) 

Byee. :) 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar