neljapäev, 28. jaanuar 2016

Day 9 ja 10 - done!

Terekest!

Kaks päeva jälle möödus kuidagi nii kiirelt, et pole jõudnud kirjutada. :) Olen olnud siiani enesele üllatusekski väga tubli! Ehk, pole oma toidumenüüst kõrvale kaldunud, kõik ikka ilusti läinud. Kaal käitub ka kenast, on siiani langevas joones olnud :) mis on supper ja annab juurde motivatsiooni. Peegelpildist ise veel väga aru ei saa, aga mul üks tore sõber ütles, et on näha küll, et maha läinud veidi :) :P



Panen mõned pildid kahe päeva söökidest ka :) Neid palju pole, sest olen viimasel paaril päeval olnud nii laisk pildistamisel, või tegelikult olen lihtsalt kohe sööma hakkanud ja ära unustanud ning poole söömise pealt ei ole enam ilus pilti teha :)
 

 

Täna aga oli tööl pidupäev, ning meid premeeriti nö heade tulemuste eest kaetud lauaga. Siis kellele mida :) Ma jäin oma söögile ja teele truuks :) võtsin kõrvale köögivilju. Kuid te ei kujuta ette ka, kuidas need singirullid mind isutasid ja ahvatlesid, mõtlesin, et nonii, pistan paar tükki suhu, mis siis ikka. Aga ei jäin endale kindlaks!!! Kuna meil on veebruaris suur firma pidu tulemas, siis lubasin endale, et see on see ainuke kord kui söön menüüst erinevalt, sest seal ei saa ma kindlasti oma toitu süüa. Seega seni sinna maani PÜÜAN omas kavas püsida :)

Teisipäeval trenni ei teinud, puhkasin kodus. Aktiivsest aega tuli 5h ja 40 minutit, 1920 kulutatud kalorit, 6872 sammu ning läbitud sai 3,77km.

Eile siis käisin jõusaalis ka ära :) esimest korda selle kavaga. Kaalutlesin pikalt, kuhu minna ... Otsustasin Rakvere Spordikeskuse jõusaali üle vaadata. Algul väike sabin oli ikka sees, võõras koht, võõrad süsteemid jne, aga võtsin julguse kokku ja vedasin end kohale. Tegin 15 minutilise soojenduse jooksulindil (kiirkõnd ja sörk vaheldumisi) ja suundusingi saali, tegin siis jalapäeva. Kui jõusaalis kõik harjutused kenasti tehtud jalutasin crosstraineril 5 minutit ja lindil kiirkõndi 10 minutit ning arvain et esimeseks korraks piisab täiesti.    
No väike selfi käib ikka asja juurde :D 
 



Päev kokku: aktiivset aega 7h ja 8minutit, 11294 sammu, 2416 kulutatud kalorit ning läbitud 6,68km.
Võib ju selle täiesti rahule jääda :) :) :)

Eile potsatas mulle postkasti võidetud treeningpäevik.

Kaunist neljapäeva :)
               
                 Ave.


















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar