esmaspäev, 7. märts 2016

Day 45-49- SUPER DONE! Big training day and Belvoir Eesti - WEEK 7

Terekes kõigile!

Üks super nädal ongi läbi, aeg tiksub meeletul kiirusel ja päevad lendavad. Jälle on aeg kokkuvõtteid teha ning natukene Teile põnevatest asjadest rääkida. Aega on jäänud ainult järgi Hers'i teekonna lõpuni 12 päeva, wow, ainult 12 päeva, alles nagu oli algus ja 61 päeva ning kohe kohe on lõpp käes, mis muidugi ei tähenda totaalset lõppu, aga lihtsalt üks etapp saab läbi! Nädal oli väga kirju, trennid, töö, söögi tegemine ja suur treeningpäev naistepäeva auks, see oli esimene suurim treeningpäev Lääne-Virumaal ja mulle meeldis, head emotsioonid on tänaseni. Täna tuleb jälle natukene pikem postitus, kuna tahan Teile rääkida naistepäeva megatrennist, Fitshopi degusteerimisest ja tutvustada Belvoir'i, mis see on ? Sellest lähemalt räägin ka, ning veidi maitsetest, sest avanes võimalus ka neid kõiki pakutavaid maitsed degusteerida!

Alustame siis nädala keskelt, kolmapäevast. nagu ikka olin päeval tööl, see ei üllata enam kedagi, aga peale tööd kohe otse trenni, AbsExpress ja jõusaalis tegin selga ja kätt. Ega sellest pikka jutu polegi, võtame kohe kokku ära, aktiivset aega: 7h ja 32 min, 11738 sammu, 6,81 km, 2273 kcal! Hästi ju!

Neljapäeval aga oli puhkepäev, peale tööd sai Tallinnasse kinno mindud, vaatasime üle uue Mustamäe keskuse Apollo kino ning palju kiidetud Eesti uue filmi "Klassikokkutulek", no ma soovitan tõesti kõigil, kellel vaatamata, seda vaatama minna! Saate kõhutäie naerda! Super, Eesti kohta ikka väga hea film tehtud! Kinos käisin jällegi mulliveega ning seekord võtsin kaasa ka Chick Snack'i, suu ju ikka peab matsuma, sinna ei saa midagi parata. Päev kokku: aktiivset aega 4h ja 59 min, 7623 sammu, 4,20 km, 1920kcal. Ega siit midagi enamat oodata polnud, istumist tuli väga palju ette päeva jooksul.
 

Reede oli ka täielik puhkepäev peale tööpäeva, ei ühtki üleliigset liigutust. Käisin peale tööd poe tiirul, tegin õhtusöögi ja maandusin diivanile telekat vaatama ja teed nautima. Vahel on lihtsalt nii hea nõnda! Päev kokku: aktiivset aega 5 h ja 15 min, 9053 sammu, 5,20km, 1944 kcal.

Laupäeva hommikut alustasin oma tavapäraste pannkookidega ning lõunast suundusin jõusaali, tegin siis seekord rinda ja õlga ning kardiot ka. Ja ega rohkem ei liigutanud jälle midagi, koju jõudes sõin ja lihtsalt jälle vedelesin, ikkagi ju nädalavahetus ja puhkehetk. Päev kokku: 7h ja 25 min, 16284 sammu, 10,37 km, 2422 kcal.


Aga see eest oli pühapäev möödunud nädala aktiivseim päev! Hommikul tegin kiirelt omleti spinati ja tomatiga ning pudru valgupuddingu, banaanide ja maasikatega. Sõin ja samal ajal kokkasin kiirelt kaasa lõuna ja vahepeala (tark ju laupäeval õhtul seda teha ei viitsinud, siis tuli hommikul kõik korraga ikka teha). Kõht täis asjad koos, trenni riided selga ja suund spordikeskuse poole. Nimelt toimis pühapäeval esimest korda Lääne-Virumaal suur naistepäeva megatrenn. Kokku 8 erinevat trenni, 9 treenerit ning üks toitumisalane loeng ja 180 kanti oli külastajaid. Super päev ütleks mina selle peale, päev täis emotsioone, powerit, muusikat, lõbusaid ja aktiivseid inimesi ja särtsakaid treenerid ja vahvaid trenne. Ma kõigidest trennidest osavõtta kahjuks ei saanud, aga kolmele treeningule ronisin ikka kohale ja need olid veel järjest ka. Kõigepealt Bodycombat, uhh ammu polnud käinud seal, võttis ikka läbi ja vee lahti, järgmisena oli kohe peale HIIT, ujee, korralik laks jälle, juuksed märjad ning lõpuks midagi uut NTC, see oli väga vahva trenn, polnud sellest varem midagi kuulnud ega seda näinud, pidime paarilised võtma ja koos tegema, mis oli oma ette juba väga vahva. Kõik kolm trenni olime Meriliniga kõrvuti ning NTC trenniks võtsime end üksteisele siis ka paariliseks. Panen mõned pildid ka siia, mis Eva Maria minust ja Merilinist tegi, äge-äge-äge!!! Mu laupäevane jõusaali ring andis ikka pühapäeval korralikult tunda harjutusi tehes.





 

Paar päeva enne üritust pakuti võimalust ning paluti nö abi, et aitaksin teha Fasti degusteerimist, kuna Karmela ise pidi Tallinnasse minema ning ma olen ise üht teist proovinud ja oskan ehk midagi vajadusel kommenteerida. Mis seal ikka, ega see ju tükki küljest võtnud. Seega läksin 12neks kohale, panime Karmelaga laua püsti ja asjad välja. Degusteerimisele oli saadetud kõik variandid Nix'idest ja Nax'idest ning proteiinismuuti vaarika-mustika oma (neil on olemas ka kookose-ananassi oma, seda ma proovinud veel pole, aga kodus on olemas ning juttude järgi pidi maitsema nagu pina colada kokteil aga ilma kraadita). Pakkusin neid vee ja piimaga, ehk inimesed said ära maitsta, mis maitsega on ning kellele kuidas meeldib. Väga palju küsiti batoonide kohta ning üldse erinevate toodete kohta. Kiitsin neid tooteid, mida olen ise proovinud ja mis mulle meeldivad. Prooviti ka batoone, noh need kadusid mega kiirelt aluselt, olgem ausad, need ju MEGA head! Usun, et sain kenasti hakkama Fasti toodete reklaamimisel. Nii, et kelle huvi siis fitshop.ee, post on neil tasuta, mis on tõsiselt hea!






Minu kõrval oli aga Belvoir Eesti boksike. Belvoir pakub naturaalseid limonaade, mis pärit on Inglismaalt. Nende puuviljafarm asub sügaval Inglismaa südames Belvoiri külas, kus tehakse naturaalseid limonaade, presse ja siirupeid juba pea 30 aastat. Jookide valmistamiseks kasutatakse värskeid vilju, millele on hulka segatud lilleõisi, vürtse ning kristallselget Belvoiri allikavett. Tootevalikus leidub eelistusi igale maitsele. Siirupitest saab maitsvaid kokteile ja mahlajooke, seega võid endale valmistada külmal talveõhtul mõnusalt kuuma joogi või nautida külmalt serveeritud presse ja limonaade palaval suveilmal. Mis on peamine ja põhiline, toode ei sisalda grammigi kunstlikke maitse-, värv- ega magusaineid! Rohkem infot leiate toote kohta nende kodulehelt: http://www.belvoireesti.ee/, facebooki lehelt: Belvoir Fruit Farms, olemas on nad ka instagrammis. Maitseid tõesti jagus igale maitseeelistusega inimesele, kellele meeldivad hapukamad ning kellele aga magusamad, iga üks leidis oma maitsele sobivama! Minu lemmikuteks olid orange and mandarin, lime and lemongrasse ja handmade lemonade. Viimase pudelikese sain ka koju kaasa ning kavatsen seda millalgi rohke jääga nautida! Seega kelle võimalus proovige, ostke ja nautige! Saladuskatte all võin öelda, et nende lauake kerkib ka sellel nädalvahetusel toimuval Buduaari turul Saku Suurhallis! Nii, et kõik Buduaari turule Belvoiri maitsma ja ka kindlasti ostma! 





Ühesõnaga oli terve päev täis emotsioone ja tohutut energiat, hea on tõdeda, et midagi väga toredat ka Rakveres korraldati! Loodame, et veel kunagi selliseid üritusi meil siin tehakse. Nüüd ootan huviga Nike Treeningpäeva, mis toimub 20.03 Saku Suurhallis.
Päev kokku: aktiivset aega 9 h ja 52 min, 18852 sammu, 11,67 km ning kulutatud sai 2725 kcal!

Ning viimaseks siis võtaks nädala kokku: aktiivset aega 1 päev ja 23 tundi, 90862 sammu, 55,49 km ning 15584 kalorit.
E- kõndimine
T- BootyTone
K- AbsExpress ja jõusaal
N- puhkus
R- puhkus
L- jõusaal
P- treeningpäev (bodycombat, hiit, ntc)
Kokku 8 trenni ning 2478 kulutatud kalorit!



Parimate soovidega
Ave


Ning lõpetuseks ka mõned söögi pildid:
Hommik: muna, puder valgupuddingu, banaani, maasikate ja chia seemnetega

Lõuna: kanafilee, pruunriis, tomatipüree, kodune hapukurk

Õhtu: ahjulõhe, lillkapsas, munaoad

Hommik: spinati ja tomati omlett, puder maasikate, banaani ja valgupuddinguga

omlett spinati ja tomatiga

foodprep

Hommik: pannkoogid karamellisiirupiga

Vahepala: trimmi sai, juust, kanasink, hapukurk
Õhtu: ahjulõhe lillkapsa ja koduse hapukurgiga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar