teisipäev, 19. jaanuar 2016

Day 1- done!

Hellõuu :)

Eilne siis vapralt ja komistusteta seljataga :) Kõik söögid olid korrektsed, ei ühtki cheat'i. Õhtul küll toodi lauale šokolaadiküpsised maapähklitega, kuid suutsin säilitada kainet meelt ja MITTE ühtki ära süüa (kuigi uskuge mind, vahepeal oli tunne, et ma lihsalt Õ-G-I-K-S nad kõik ära!) :D aga suutsin end taltsa hoida :)

Panen pildid oma eilsetest söökidest (lõuna ja õhtu) vahepeala unustasin pildistada, sõin selle ära ja siis alles turgatas,et oih, pidin ju pilti tegema, aga küll jõuab :D
Toidude serveeringuga ma väga vaeva ei näe, sest tööl olles pole sellist võimalust neid sättida ja kaunistada. Ehk saan andeks :D

Lõuna: pruunriis, kana, paprika. Peale panin veel hiljem maitsestamata jogurtit ja kõrvale tass teed ja mandlid (mis jäid pildilt välja, aga te ju teate kõik millised mandlid on :D )

Vahepalaks oli eile 2 võileiba (trimmi sai, juust, kanasink ja peale kurki) ning tassike teed.

Õhtul tegin lõhe salatit (lõhe, spinat, paprika, kurk) ja sidruni vesi kõrvale.

Mõtlesin siin eile, et igapäev oma toidudest eraldi pilte panema ei hakka, paari päeva tagant viskan pilte siia, sest enam jaolt on sisud saamad :) Hommikuti täisterahelbed ja muna (kas siis pudru ja munana või siis pannkoogina) ja puuvili ning tassike teed. Lõunati kana ja riis ja juurvilja veidi, vahepalana võileib ning õhtuti kala ja salat (erinevates serveeringutes).

Eile õhtu algas jälle meie traditsiooniline kõndimine. Kogunesime nagu ikka kõik Rakvere Spordikeskuse ees 19.00. Loositi välja 3 õnneliku kinkekaardi omaniku ning teavitati sihtkoht ja asusimegi sammuma. Peaks mainima, et tänavate puhastus sellel aastal on ikka jube kehv, kõnniteed on lumesopa all, päris raske oli ausalt öeldes kõndida selles lumesopas. Olin õnnelik, et polnud väljas -20 ega -29 nagu siin meil vahepeal oli, temp näitas -8, mis oli täiesti okei kõndimiseks. Kokku tuli teekonna pikkuseks 4,25 km, mis on alustuseks üsna hea distants ning ära väsitas see korralikult. Ajaliselt läbisime teekonna tunniga, kuna sihtkohas pidime ootama järjekorras oma kaardi regristreerimist, seal kulus kuskil 5-10 minutit. Kui kaardi läbi löödud süsteemist asusime tagasi kõndima. Pulsikella järgi (kasutan Polar M400, väga väga rahul!!!) sai põletatud 392 kcal.


Eilse päeva kokkuvõttes kell näitas aktiivset aega 5h 49min, kulutatud kaloreid 2159kcal ning samme 14738 ja kogu päeval läbitud distants oli 9,68km. Noh ega neid kella andmeid 100% tõeselt võtta ei saa, aga mingi pildi ikka päevast kuvab :)

Täna hommikul oli väike magusaisu, siis otsustasin hommikusöögile lisada Walden Farms'i karamellisiirupit. Kalori-, rasva-, süsivesikute-, gluteeni- ning suhkruvaba! Maitse pole nüüd päris päris karamell, eks seda keemia maitset ole tunda ja mulle meenutab kõrvalmaitse kohvi (olgu mainitud, et ma ei tarbi kohe üldse kohvi!) aga magusahoogudel ajab asja ära. Mõtlesin, et peaks šokolaadioma soetama ja seda proovima, ehk on parema maitsega.


 Päikeselist teisipäeva jätku :)

Ave :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar