teisipäev, 26. jaanuar 2016

Day 8

Hei heii :)

Eilne möödus sujuvalt ja viperusteta :) Ilmselgelt unustasin ma ju pilte teha oma söökidest, aga kõik oli jätkuvalt tavapärane ja menüüsse :) Armastan jätkuvalt teha endale hommikul "pannkooki" kõrvale banaani ja teed. Lõunaks suhteliselt sama toit (pasta-kana-salat), olen hetkel pasta lummuses, kuid nüüd vaikselt hakkas isutama risotto, seega usun et nädala teises pooles teen seda endale üldse. Vahepalana söön hetkel Jassi seemneleib-juust-sink. Ning eile tegin õhtuks kiiruga külmsuitsu lõhefilee salatit, kuna peale tööd sai kõndimas jälle käidud ja kaks tundi korteriühistu koosolekul istuda (kõht korises seal juba korralikult.) Mul keha/organism on täiesti harjunud sööma ca iga 4-4,5 tunni tagant, ise hakkab vaikselt märku andma kui söögiaeg peale tuleb. See iseenesest hea :)  

Õnneks on linn nüüd nädalaga suutnud tänavad lumest veidi puhtamaks teha, ning eile oli juba lihtsam kõndida, ei olnud nii palju lumesoppa kõnniteedel. Kerge 4,18km ring tuli ära :)
Uuel nädalal on meil kõndimisest paus, lähme hoopis kõik ujuma Aqvasse :)




Eilne päev kokku: aktiivset aega 7h ja 6min, kaloreid kulutatud 2188kcal, samme tehtud 14369, läbitud distants 9,15km. Täiesti arvestatav päev :)

Kõike kaunist,

Ave


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar