esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Day 7- Week 1- DONE :)

Kaunist alanud esmaspäeva ning veel kaunimat uut nädalat! :) 



Eile tegin blogis väikese kokkuvõtte ära. Uut nädalat alustan hea enesetundega ja motiveeritult :) 

Täna hommikune kaal näitas 60,7kg (teekonda alustades 18.01 oli hommikune kaal 62,9kg), natukene veel minna siis saab oma jõulude eelse kaalu lõpuks tagasi :) 

Pühapäev = pannkoogipäev :) Nõnda ka minul olid hommikul laual pannkoogid, mis siis olid tehtud täisterakaerahelvestest, munast ja banaanist, saumiksriga ühtlaseks massiks. Maitse jäi väga hea, banaan andis pehmust ja kohevust neile :) Soovitan proovida!

Kuna hommik oli mul alles kella poole 11 paiku, siis lõuna venis üldse väga kaugele, ca 15 aeg sõin lõuna (täistera makaronid, klassikaline kanafilee, maitsestamata jogurti-kurgi-tomati salat ja mandlis). Kuna keha andis laupäevasest jõusaali trennist tunda, siis tõesti pool päeva ma lihtsalt vedelesin diivanil (kirjutasin ka blogi postituse) ning peale lõunat võtsin end kokku ja koristasin. Vahepala sõin ca 18 paiku aga seda sõbrannal külas olles. Läksin külla oma karbike söögiga kaasas :) teed pakuti sealt poolt :D Õhtu oli väga hiline seekord, tegin kiirelt söögis kolmeks lõunaks ette ning siis sõin õhtust (ahjulõhe, spinat, kurk, paprika, tomat). 

Eile Muscle & Fitness - Hers Eesti korraldas facebookis väikese loosimise. 

VASTA ja VÕIDA! 

Valime BeFit 2016 osalejate bolgipostituste seast nädalalemmikut! Vaata osalejate galeriist http://hers.ee/befit2016-enne-galerii/ osalejate blogisid, vali oma lemmik ja postita kommentaariks postituse link või märgi oma lemmiku instagrammi konto!
Osalejate seas loosmine välja 5 tavlist Dermosil kehapiima ja blogijate vahel 5 treeningpäevikut! 


Aitähh, mu kaasaelajatele ning kõigile, kes mu blogi upitasid :) suur aitääh :) olen kingituse üle õnnelik :) 

Päikest,

Ave 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar